Syksyllä 2019 tulevia koulutuksia

Pyrimme järjestämään yhdessä Apple-käyttäjät ryn ja DigiMama ryn kanssa ainakin seuraavia koulutuksia:

WordPress sisällöntuottajille

Koulutuksessa läpikäydään WordPressin kirjoittamisen ja kuvien lisäämisen välineet perinpohjaisesti: kuinka saadaan tehtyä hakukoneystävällistä tekstiä ja tehokkaita artikkeleita sekä sivuja.

Final Cut Pro X

Koulutuksessa läpikäydään Final Cut Pron peruskäyttö niin, että saat sen jälkeen leikattua ja muokattua videoitasi nopeasti ja tehokkaasti Final Cut Pro X:n erinomaisilla työvälineillä. Kuva, ääni, tekstit ja vieminen tehokkaasti: kurssin jälkeen voit toimia itsevarmasti FCPX: n kanssa.

Lightroom Classic CC

Lightroom Classic CC on mielestäni paras kuvien arkistointi- ja käsittelyohjelma, kun kuvia on paljon ja ne ovat RAW-muotoisia. Kurssin jälkeen osaat käyttää Lightroomin arkistoa tehokkaasti, löydät kuvasi arkistosta nopeasti ja saat muokattua kuvia Lightroomin työvälineillä.

Google Analytics

Google tietää verkkosivujen käytöstä hyvin, hyvin paljon. Jos teillä on asennettuna verkkosivuillenne Google Analytics, tekin saatte verkkosivuistanne ja niiden kävijöistä valtavan määrän dataa. Kurssin jälkeen osaat käyttää ja tulkita Google Analyticsin tuottamaa tietoa perustasolla.

Logic Pro X

Applen jo musiikkiteollisuuden sisällä standardiksi muodostunut DAW, eli digitaalinen audiotyöasema. Kurssin jälkeen saat tehtyä tai käsiteltyä musiikkiasi nopeasti ja tehokkaasti Logic Pro X:n työvälineillä.

Ableton 10

Ableton on niin elektronisen musiikin tekijöiden kuin bändienkin go-to-työväline, kun keikalla pitää saada tehtyä jotain elektronista tai musiikkia pitää saada tehtyä elektronisesti. Kurssin jälkeen saat tehtyä tai käsiteltyä musiikkiasi nopeasti ja tehokkaasti Ableton 10:n työvälineillä.

Kurssitilanteen Apple-käyttäjät ryllä näet täältä. Lopulliset päivämäärät julkistetaan elokuussa 2019.